Rss

  • redit
  • delicious
  • stumble
  • youtube
  • flickr
  • linkedin
  • google

Å være jordet ikke jordet og om å vite og ikke vite!

Det er jordingsdebatter gående i mange små og store rom for tiden. Det diskuteres om forskningen er god nok, det diskuteres om det virkelig kan være sant at ved å sove på en jordingslaken (Earthing Sheet på engelsk) kan man oppnå store helsegevinster.  Selskapet jeg jobber i Uno Vita AS (http://shop.unovita.com og www.unovita.com) er sikre og har lest tilgjengelig forskning, samt nå fått mye klinisk erfaring fra brukere over det ganske land.

Undertegnede er blitt «grillet» av skeptikerne i Pernille Nygrens blogg og møtt  mange merkelige «vitenskapelige holdinger» i 2012. Personlig synes jeg det er på tide for de som «ikke tror» og få møte topp forskerne fra andre land og lære å diskutere direkte med dem. Dette er folk som her et kompetansenivå langt over det vi besitter på området i Norge.  Det er kommet enda flere studier nå ved årsskiftet og de er entydige. Det kommer leger, behandlere og forskere fra mange land på TIIMS 2013. Har du tenkt å delta i debatten eller vurdere du og ta i bruk jordingslaken selv snart? Se på dataene som er kommet hittil; Jording kan være en effektiv metode for å bedre sin helse.

Forskning tyder på at det kan gi helsegevinster å være i direkte kontakt med jord.
Studier av en gruppe personer som var jordet i 30-40 dager mens de sov, viste at:

85 % sovnet fortere
93 % sov bedre gjennom hele natten
82 % opplevde reduksjon i muskelstivhet
74 % opplevde reduksjon eller bortfall av smerter
78 % opplevde bedre helse generelt sett

Hva om dette er riktig? Alt tyder på det, erfaringene sier det, forskningen sier det. Burde da ikke norske pasienter bli informert av sin lege om at dette er noe for dem? Vi gjør det og vi selger laken (så vi har en kommersiell interesse i det selvfølgelig), men det må ikke undergrave fakta (det er ikke kriminelt og selge noe folk har bruk selv om det kan synes slik noen ganger). Jording er godt for deg og er kommet for å bli. I alle land i europa snakker man nå om jording (Earthing på engelsk). Nå har vi bidratt til alle (synsere, kritikere, nysgjerrige og alle andre) gjennom kunnskapsutveksling kan skaffe seg et godt beslutningsgrunnlag. Det er tross alt en revulosjon vi snakker om. Hva synes legemiddelindustrien om et «middel» (det å sove på et jordet laken med sølvtråder i) som dramatisk kan redusere behovet for smertestillende, blodtrykksmedisin mv.? Hadde jeg jobbet der hadde jeg skaffet meg førsthånds kunnskap, ja kanskje til og med begynt å selge laken -:)

Er du nysgjerrig? Mer du at du «vet» bedre? Da er utfordringen enkel. Kom på TIIS 2013 – 16/17 mars og møtt James selv. Kunnskap er mye bedre enn synsing. Nedenfor har du et utdrag av invitasjonen som er sendt ut av Kongresspartner i Norge.

Det er på Sundvolden 16/17 mars det skjer! 

Dere har i slutten av november mottatt nedenstående invitasjon – nå har vi en spennende endring!
James L. Oschman, som mange kjenner fra før, overtar for Gariaev.

Dr. i Biofysikk James L. Oschman er president i Nature’s Own Research Association i New Hampshire USA. Han er forfatter bl.a. av klassikeren; Energy Medicine, the scientific basis. Oschman er en dyktig internasjonal forsker og foreleser.

Forelesningene omfatter kroppens energetiske system og hvordan ulike behandlingssystemer påvirker systemet. James foredrag på TIIMS 2013 vil belyse hvordan det levende elektriske nettet (living matrix) i kroppen fungerer som en underbevist epigenetisk kobling mellom ord, tanker og energetiske felt (fra miljøet, kroppen og genene). Han vil også presentere sist forskning omkring jording (earthing) og hvorledes det å være jordet påvirker immunsystemet. Det vil være mulighet for spørsmål og svar mot slutten av foredragene.

Påmelding innen 20. januar!
En fantastisk liste med foredragsholdere som følger:

Professor Marcus Schmieke, Dev Sanskriti University Hairdwar
Professor Konstantin G. Korotkov PhD., Deputy Director of Saint-Petersburg Federal Research Institute of Physical Culture
Peter Gariaev, M.D., Professor in biology and genetics at the Russian Academy of Science in Moscow NÅ ERSTATTET MED:
James L. Oschman,Ph.D., President of Nature’s Own Research Association in Dover, New Hampshire, USA,
Rollin Mc Craty, PhD., Director of Research at the Institute of HeartMath
Nuno Nina. IDH., Pioneer University, holds a PhD in homeopathy from  Ansted University

All informasjon finner du på www.kongresspartner.no

Direkte lenke til program og presentasjon av foredragsholderne, klikk HER
Direkte lenke til priser, klikk HER
Direkte lenke til påmeldingsskjema, klikk HER

Vi ønsker dere alle velkommen – her er mye å lære!

Rimeligst pris ved påmelding innen 20. januar.

For de som undrer; det er bror til Dag Viljen Poleszynski, ansvarlig redaktør i Helsemagasinet VOF – Vitenskap og fornuft. VOF vil også komme med informasjon om dette symposiet, bli abonnent ved å klikke HER

Er du på Facebook? Be om å bli medlem av Facebookgruppen KongressPartner AS og du får oppdatering om våre seminarer!

Christin Foss
Mobil: 92 24 27 56
Epost: christin@kongresspartner.no
Adresse: Austadveien 11, 3043 Drammen
Nettside: www.kongresspartner.no

TIIMS program ENGLISH

Oppdageren selv på video

Like This Post? Share It

Comments are closed.

Comment (1)