Rss

 • redit
 • delicious
 • stumble
 • youtube
 • flickr
 • linkedin
 • google

GODT VANN – EN FORUTSETNING FOR GOD HELSE

dreamstime m 225978SMALL

Skyll ut avfall før det gjør skade

I vårt samfunn brukes det i dag over ½ million giftstoffer. En gjennomsnittlig vestlig borger har minst 300-400 hundre av dem i kroppen. Vi vet at det er en dramatisk økning av kroniske nyresykdommer i mange vestlige land. Nyrene kan bli skadet av for mye giftstoffer, en rekke medisiner og alle former for stress. Mangler de nok rent vann kan tilstanden bli kritisk.

waterfall2

Vann og kroppen vår. Omkring 60-78 % av kroppen er vann (små barn har mest, mengden synker med alderen og hvor godt hydrert du er), 85 % av blodet er vann, 73 % av hjernen er vann, 83 % av lungene er vann, 80 % av nyrene er vann, over 90 % av cellene dine er bygget av vannmolekyler. Biokjemi, cellekommunikasjon og transport av næringsstoffer i kroppen, forutsetter god hydrering. Forsking viser at vann har helt unike og livskritiske funksjoner på cellenivå vi hittil ikke har vært klar over. Alle ioner og molekyler (inkl. DNA) i cellene har et «hydreringslag» av vannmolekyler rundt seg som sørger for at de kan samhandle og utveksle informasjon med omgivelsene. Uten nok godt vann er det ikke mulig. Vann transporterer livskritiske næringsstoffer til og fra celler. Vann er direkte involvert i omsetning og transport av oksygen. Ingen ting fungerer i kroppen, verken fysisk, elektrisk eller følelsesmessig, uten vann.

the human body water
Er det forskjell på vann og «vann»? Mange steder drikkes det vann som inneholder giftstoffer og tungmetaller, bakterier og andre sykdomsfremkallende organismer. Vanlig «godt» drikkevann inneholder ofte tungmetaller, muggsoppgifter fra gamle rør, klor og andre kjemikalier. Vannet kan være surt, hardt, ha ubehagelig smak, lukt og være uegnet som drikkevann. Spørsmålene er; hvor mye er «for mye» giftstoffer? Alle giftstoffer er «for mye giftstoffer», vi har nok som det er. Vannet fra springen har mistet naturlig struktur og inneholder også informasjonen (vibrasjonene) til giftstoffer det har vært i kontakt med selv om det på «papiret» ofte er relativt rent. Byvann har et positiv elektrisk potensial (oksidant reduksjonspotensial = ORP) på +200/300, som betyr at det fungerer som en «oksidant», mens optimalt vann og ionisert vann kan ha en ORP på opptil -900 ORP. Vann med – negativ ORP har evnen til og går rett ut i blodet å avgi elektroner og kan dermed sammenliknes med en effektiv antioksidant. Mange bruker store summer på ulike remedier, vitaminer og medisiner fremfor skikkelig mat og optimalt vann, som er en forutsetning for at alt det andre skal ha ønsket effekt.

dreamstime m 47523583WEB
H3O2, vitalisert, strukturert og levende naturlig vann. Vann inneholder informasjon og finnes i naturen (fosser, elver, hav) i klynger av molekyler, disse er mye enklere å absorbere og hydrerer kroppen mye bedre enn vanlig «ødelagt» byvann. Vannet i blodet og cellene er laget i strukturer (H3O2) med tre hydrogenatomer og to oksygen atomer. Vann er det eneste «stoffet» vi kjenner som kan eksistere i fire former; fast stoff (is), flytende, gass og som H3O2 (unike molekyler som skiller seg fra vanlig vann). Vi lærer hele tiden om vann og vet «egentlig», enda ikke helt hva dette mirakelstoffet egentlig er.

Se video om H3O2!

 

558061 486654141401935 1776313820 n

Så hva er optimalt vann?

 1. Det er rent og fritt for forurensing
  Det inneholder alle naturlige mineraler kroppen trenger
  Det har klyngestryktur som gjør at kroppen og cellene lett kan absorbere vannet
  Det inneholder ikke informasjonsrester av kjemikalier eller medisiner
  Det har – negativt potensial (har negativ elektrisk ladning)
  Optimalt vann inneholder også H3O2, men det vesentlige er at kroppen lett kan danne H3O2

 

structured water  

Strukturert vann

 

kangen water davao 73168906

«Skal du vaske bilen din vasker du den ikke i Cola, du vasker den i rent vann, ingen grunn til å behandle kroppen din dårligere»

Hvor mye vann? Behovet varier naturlig nok med alder, fysisk størrelse, belastning og treningsmengde. Det kan også tenkes at, selv om du drikker nok dødt vann på flaske eller fra springen blir ikke kroppen skikkelig hydrert uansett. Enkelte matvarer inneholder mye vann og vil påvirke totalbehovet. Anslagene er med forbehold og for voksene. Kvinner 2-2,7 liter, menn 2,5 – 3,7 liter. Viktig at man får nok fullverdig salt i dietten (type Real Salt, Maldon og/eller Himalaya Salt).

dreamstime m 38236979SMALL
Du finner løsninger her; shop.unovita.com eller ta kontakt pr. epost eller telefon for mer informasjon
Uno Vita AS – Klinikk for Integrert Medisin Kjelsåsveien. Tlf. 22 09 18 80 – epost:salg@unovita.com

Like This Post? Share It

Comments are closed.