Rss

 • redit
 • delicious
 • stumble
 • youtube
 • flickr
 • linkedin
 • google

  Smerter og elektromedisin

  SMERTER ER ET ELEKTRISK PROBLEM

  15482591 s
  Smertelidelser rammer de fleste. De utløsende årsakene kan være mange, fra stress/depresjoner til fysiske skader, men fysiologisk sett er det mer ensartet. Et smertesignal blir sendt fra et nervefiber (for eksempel i foten), videre opp i ryggsøylen og til hjernen der meldingen blir mottatt.

  Et smertesignal blir sendt fra et nervefiber (for eksempel i foten), videre opp i ryggsøylen og til hjernen der meldingen blir mottatt. Noen ganger er smerten akutt, man brenner seg på fingrene og flytter dem eller de kan bli kroniske. Kroniske smertersignaler kan fortsette å sende beskjeder til hjernen selv om den utløsende årsaken ikke lenger er til stede. Det har oppstått en kronisk elektrisk ubalanse, og før «strømmen slås av» vil smerten fortsette å være der.
  Uavhengig av opprinnelig årsak har smertesignalene noe felles, de er elektriske.

  insidethecell-dt

  Skala som viser økende helseproblem med sykende spenning i cellemembraen

  Problemer oppstår i celler og organer når den elektriske spenningen i cellemembranen synker under -70 mV. En celle med optimalt elektrisk potensial har optimal pH, god oksygentilgang, alle essensielle mineraler til stede og produserer nok av energimolekylet ATP (adenosin trifosfat). Klinikk for integrert medisin har spesialisert seg på elektromedisin. Vi benytter mikrostrøm- og pulserende magnetfeltterapi, som er godt dokumentert, effektivt og direkte påvirker cellenes energiproduksjon.
  Det er m.a.o. slik at oppstår det situasjoner i celler/organer der den elektriske spenningen er for lav («batteriet i cellene har for lite strøm»), vil det utløses smertesignaler. Feilspenningen i cellebatteriet er et sikkert tegn på problemer. Kroppen vil forsøke å øke blodsirkulasjonen og øke den elektriske aktiviteten i området slik at cellene og dermed skaden kan repareres. Når den elektriske tilstanden er normalisert, vil smerten opphøre. Har du fått en vellykket behandling, har den også løst det elektriske problemet. “Har du en ødelagt lyspære, nytter det ikke å sette en pille i stikkontakten, men å bytte lyspære (løse det elektriske problemet)”.

  TimeWaverLaptop3

  Det Tyske selskapet TimeWaver leverer informasjons -og elektromedisinske appartater til behandling av årsakene til smerter

  Elektromedisinske produkter på markedet. Uno Vita leverer dokumentert effektive og medisinsk godkjente apparater til personlig bruk (ActiPatch) til noen hundrelapper og større systemer til klinikker. ActiPatch behandler uten bivirkninger, uten medisiner og ubehag.
  Mobilindustrien kommer snart med elektromedisinsk utstyr. Flere produsenter planlegger å komme med elektromedisinske enheter til telefonen for bl.a. stressreduksjon. Elektromedisin er fremtidens medisin.

  Job 2270

  TimeWaver mikrostrømterapi til hjemmebruk

  ActiPatch Muscle Joint Pain 3D Pack 2014

  ActiPatch dokumentert langvarig smertelindring uten medikamenter

  400px-Sunset Hopping fa rszd

  Smerter uten giftige medikamenter er mulig også for deg!

  Les mer om elektromedisinske apparater her eller kontakt oss pr. e-postsalg@unovita.com for mer informasjon

  Om forfatteren
  Jan Fredrik Poleszynski (f. 1960) er i dag daglig leder, analyse- og utviklingsansvarlig av Klinikk for integrert medisin (eid av Uno Vita AS) på Grefsen i Oslo. E-post salg@unovita.com, www.unovita.com, shop.unovita.com

  Lenker og lesetips

  Biomag magnetfeltterapi (PEMF): www.magnetic-therapy-biomag.com
  T
  imeWaver: https://www.timewaver.de/en/

  ActiPatch: http://actipatch.com/

  Utvalgte studier på PubMed
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=pulsed+electromagnetic+field+therapy
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25882659
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25854350
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25854350
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25343187
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25199571
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24936220
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24913937
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24893145

  Uno-Vita

  Uno Vita AS – Klinikk for Integrert Medisin

  hjemmeside: www.unovita.com Nettbutikk: shop.unovita.com

  Copyright © 2015 Uno Vita AS – All rights reserved – ®

  Like This Post? Share It

  Comments are closed.